Spansk Stil

Afmeld nyheder
Montebello

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
/files/issue/11__MainPicture__PainIibtPkELRTIVTSfRK.jpg
Montebello
Montebello
 


Montebello - Genoptræning i Spanien

Benalmádenas borgmester, Enrique Moya, bød Montebellos nye forstanderinde Jette Søe velkommen den 6. oktober. Det foregik på Montebello.

Her finder du information om, hvordan du kommer i kontakt med Montebello i Spanien samt koordineringskontoret i Danmark. Husk at dreje 0034 for Spanien, når du ringer fra Danmark.

Hvordan henvises en patient til Montebello Henvisning foregår på en særlig blanket, som rekvireres på Spaniens-sekretariatet eller hentes fra Montebellos hjemmeside

Udvalgte kommentarer om Montebello

De overordnede tilbud fra fysioterapien er holdtræning i grupper på 5 -20 patienter afhængig af diagnose og behov

Historien om et treugers genoptræningsophold på Clinica Montebello i Spanien.

Udvalgte kommentarer om Montebello

Se kort og kørselsvejledning til Montebello fra Malaga lufthavn

Udvalgte kommentarer om Montebello
I 2005 udarbejdede Montebello sekretariatet, Gentofte Amts Sygehus en billedkollage med hjælp fra Bo Schwartz

Myndighedsansvaret for at yde vederlagsfri genoptræning til patienter, der har et lægefagligt begrundet behov for genoptræning efter udskrivning fra sygehus er pr. 1. januar 2007 placeret i kommunerne, jf. Sundhedslovens § 140

Patientprofil, hvor Montebellos tilbud er relevant: Typisk har patienten et genoptræningsbehov efter en apopleksi, og har nået et funktionsniveau, der gør det muligt at deltage i holdtræning.

På Montebello tages udgangspunkt i Regionens fælles politik på området

Patientprofil, hvor Montebellos tilbud er relevant: Patienter med rheumatoid arthritis, anden kronisk arthritis, collagenoser, mb. Bechterew og osteoporosepatienter.

Den spanske rygelov er en af de hårdeste i Europa. Montebello er også omfattet af den nye rygelov i Spanien, hvorfor enhver rygning på Montebello, både inde og ude, nu ikke er tilladt

Sven mener Montebello er et enestående tilbud om genoptræning, det findes formentlig ikke bedre i hele verden.

Udvalgte kommentarer om Montebello

På Montebello findes der kun dobbeltværelser, hvilket betyder at du under din indlæggelse skal dele værelse med en anden patient. Kun patienter med stomi og amputationer kan få eneværelser.