Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Villa i Mijas Pueblo, Costa del Sol
Villa i Mijas Pueblo, Costa del Sol
PRIS
kr. 7.049.700
INFORMATIONER OM EJENDOMMEN
Reference nr.: SCA-215
Bolig: 300 m2
Grund: 950 m2
Soveværelser: 4
Badeværelser: 3
Få informationer om denne ejendom

Villa i Mijas Spanien til salg

Villa til salg i Mijas nær Malaga. Køb bolig på Costa del Sol til investering eller for at have egen bolig i Spanien som permanent- eller feriebolig. CASA:UNA Spain Property har boliger til salg i Mijas med kort afstand til Malaga lufthavn.

Dejlig villa i moderne stil og bygget i 2005 i de bedste materialer, beliggende i eksklusive omgivelser i Las Lomas de Mijas med en fin udsigt nedover kysten til Middelhavet fra stort set alle rum og terrasser.

Boligen har masser af plads med store lyse rum og et godt lysindfald fra de mange vinduer og det åbne tårn mellem de 2 plan i boligen. Desuden et dejligt pool-område med et overdækket og fuldt udstyret udendørs køkken, åbne terrasser til solbadning og masser af plads til sociale sammenkomster.

Villaen, som er i 2 plan, indeholder en præsentabel hall med direkte adgang til det pæne skandinaviske køkken med kvalitets hårde hvidevarer.
En rummelig sydvendt stue og en separat spisestue, begge med adgang til en stor og delvis overdækket terrasse, som tilbyder et smukt vue til Middelhavet.
Der forefindes desuden et soveværelse og et gæstetoilet på dette plan.

Underetagen indeholder hovedsoveværelset med klædeskabe og et en-suite badeværelse med gulvvarme og stor brusekabine.
Her er ligeledes yderligere 2 soveværelser, begge med en-suite badeværelser og ligeledes med gulvvarme. Det ene badeværelse er dog konverteret til en vinkælder.

Villaen er præsenteret med lyse gulvklinker overalt, der er air conditioning kold & varm installeret, alarm, SAT TV m.m.

Privat parkering til 2 biler og boligen har masser af depotplads.

Denne velrepræsenterede villa er beliggende i dejlige naturomgivelser men stadig indenfor 5 minutters kørsel til Mijas Pueblo og Fuengirola.

Facilitier

Sat. TVAlarm
VinkælderPanoramaudsigt
Privat poolPrivat have
Privat parkeringHavudsigt
BjergudsigtA/C
ParkeringTerrasse