Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Villa i Mijas Pueblo, Costa del Sol
Villa i Mijas Pueblo, Costa del Sol
PRIS
kr. 8.759.000
INFORMATIONER OM EJENDOMMEN
Reference nr.: SCA-214
Bolig: 230 m2
Grund: 16.000 m2
Soveværelser: 3
Badeværelser: 3
Få informationer om denne ejendom

Villa i Mijas Spanien til salg

Villa til salg i Mijas nær Malaga. Køb bolig på Costa del Sol til investering eller for at have egen bolig i Spanien som permanent- eller feriebolig. CASA:UNA Spain Property har boliger til salg i Mijas med kort afstand til Malaga lufthavn.


Pragtfuld villa i 1-plan med gæstehus og hestestald. 360º Panorama-udsigt til hav, bjerge og bjerglandsbyer. Top kvalitet fra A-Z. 16.000 m2 grund!

I det samme øjeblik du træder ind i denne villa, bliver du overvældet af den fantastiske panoramaudsigt, der springer lige i øjnene gennem de store flotte vinduespartier. Udsigten kan nydes fra samtlige værelse – selv fra jacuzzien i badeværelset!

Bjergene kan ses fra de starter nede ved kysten og majestætisk rejser sig og giver ly for de små bjerglandsbyer, der pibler frem.

Alle værelser er store. Køkken og stue ligget sammen med spisestuen i samme område. Spisestuen er velsignet med en halvcirkel, der er dækket med glas, så der er udsigt fra gulv til loft – eller rettere: Fra bjerg og hav til åben himmel!

Gangen fordeler de tre soveværelser. Et anvendes til kontor, og de to øvrige har egne en-suite badeværelser. Jacuzzi i en glas-cirkel med glas hele vejen rundt. Alt imens boblerne kæler for dig kan indhalere hele denne vidunderlige udsigt.


Gulvvarme og Sikkerhedsglas:
Villaen er bygget i højeste kvalitet af ejerne selv. Der er gulvvarme overalt ligesom alle vinduer er sikkerhedsglas. Endvidere er der air condition med varmepumpe i alle værelser.

Terrasse området:
Vidunderligt terrasse-område med pool, grill og udendørs jacuzzi. Sæt dig til rette i jacuzzi. Glem ej at have en god flaske spansk Rioja ved hånden. Og nyd så, hvordan den andalusiske aften går fra dyb blå himmel til al verdens orange nuancer for at slutte af med et brag af en knaldrød himmel. Lad boblerne fortsætte... nu forvandles himlen til et virvar af stjerner, der blander sig med de mange lys fra Fuengirola by og rundt omkring fra de små bjerglandsbyer.. aaahhh!!

Gæstehus og stald:
Et dejligt gæstehus på 50 m2 ligger et halvt hundrede meter fra villaen – perfekt når venner og familie kommer på besøg.

De 16.000 m2 udgør næsten hele bjergvæggen og en sti fører til ejernes egen stald, hvor de har holdt hest.

Let tilkørsel:
Der er fuldstændig fred og ro og, på samme tid er der kun 5 minutters kørsel til Fuengirola by og cirka 3 minutter til betalingsmotorvejen, som på 10 minutter fører til Marbella. Cirka 20 minutter til lufthavnen. 

Afstande

Strand 9 km
Butikker 3 km
Lufthavn 25 km
Skole 5 km
Golf 7 km 

Faciliteter

Vanddepot
Vaskerum
Fastnet telefon
Have
Delvist møbleret
Alarmsystem
Terrasse
Satelite TV
Centralvarme
Havudsigt
Panoramaudsigt
Bjergudsigt
Air Condition
Pool
Privat parkering
Gulvvarme


Facilitier

GulvvarmePrivat pool
Privat havePrivat parkering
HavudsigtBjergudsigt
A/CParkering
TerrasseSat. TV
AlarmJacuzzi
NaturomgivelserDelvist møbleret
PanoramaudsigtVaskemaskine
Balkon