Spansk Stil

Afmeld nyheder
Virksomheder

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Vi kører fast rutefart mellem Spanien og Danmark hver måned.
Virksomheder
Vi er en mindre virksomhed, der hovedsagligt beskæftiger sig med autotransport og flytteforretning. Vi er beliggende i Støvring lige syd for Aalborg.

Vi råder over to biler til autotransport. Den ene er opbygget som fejeblad, og er yderligere udstyret med grill. Den anden er modulopbygget, så den kan fungere som fejeblad med mulighed for opbygning som flyttebil.

Er der behov for transport af flere biler eller flytning af større volumen, har vi mulighed for at koble trailere på. Vi råder over flere trailere med kapacitet til to biler eller ting op til 15,3 tons. Er der tale om flytning benytter vi selvfølgelig lukkede enheder. 

Spansk afdeling
Vi kan også tilbyde for de kunder som har en bil i Spanien, men flyver fra Alicante Lufthavn, at de kan få deres bil afhentet i lufthavnen og sat ind på lager, for at når de kommer næste gang at blive leveret i lufthavnen vasket, støvsuget og tanket, så den er klar når de skal på ferie. Det koster pr. gang incl. vask og støvsugning og tankning 104,00 Euro ekskl. moms, benzin plus den månedlige garageleje som er 35 Euro ekskl. moms.
Garageleje inklusiv afhentning og aflevering af bil i Torrevieja/Alicante området 98 Euro ekskl. moms pr. måned.

Hvis De har brug for at få opmagasineret i Spanien fordi De har solgt Deres hus og det nye endnu ikke er færdig, så har vi også mulighed for det. Det koster i Euro pr. kubikmeter 5,50 ekskl. Moms pr. måned.

Der er sikkert også mange andre ting vi kan gøre for Dem, men ved vi bare ikke endnu…….

Byens Flytte & Autotransport
Vestergade 10A
9530 Støvring
Tlf. +45 21 47 18 66
Fax +45 98 37 19 64 
E-mail: flyt-spanien@mail.dk 

www.flyt-spanien.dk


Vis stort kort


Nøgleord
Autotransport
Flytteforretning
Flytning til Spanien

Din vurdering

(8 stemmer)Video om Spanien - spanskstil channel