Spansk Stil

Afmeld nyheder
Virksomheder

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Transportfirmaet Søren og Jens A/S blev etableret i 1984 af Søren Christensen og Jens A. Larsen.
Virksomheder
Virksomheden "Søren & Jens" gik konkurs i august 2008 som følge af økonomisk underskud, alle aktiviteter er indstillet, undtaget datterselskabet Palle Pagh Transport, der kun kører i Danmark.


Gennem mange år, har firmanavnet ”Søren og Jens, Kværndrup” været indbegrebet af god kvalitet og kendt af de fleste med kendskab til transportbranchen.
Indtil 1989 var den primære aktivitet, indenrigstransport og distribution for levnedsmiddelbranchen, hovedsageligt de danske mejerier.

Flyttefirma - Spanien
I takt med en stigende efterspørgsel til internationale transporter, har virksomheden udviklet sig til, en international speditions og eksportvognmandsforretning, som uafhængigt og neutralt, servicerer alle typer kunder. Vores speciale, er transport af temperaturreguleret gods, lige fra levnedsmidler, køl og frys, til blomster og planter (varmegods). Stykgods, industrigods og møbler, indgår også i vore ugentlige trafikker.

Søren og Jens A/S, disponerer ca. 40 FRC godkendte vogntog og trailere, samt en række fast tilsluttede vognmænd. Alle biler er udstyret med GSM telefoner og satellitbaseret flådestyring (Comlog), så vi døgnet rundt, er i tæt kontakt til vore biler og chauffører. 

Virksomheden har helt fra starten, været i konstant udvikling og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere fordelt i to selskaber. Da vi i 2004 købte Palle Pagh Transport A/S, voksede vi ud af vores gamle lokaler i Kværndrup og flyttede til et nyt domicil i Odense, tæt på den fynske motorvej. Vi råder i dag over en moderne kontorbygning og en nybygget terminal på 2.000 m², indrettet med kølelager, varmelager samt tørgodslager med palle reoler.

Transportfirmaet Søren og Jens A/S, har gennem mange år, og med stor succes, udført transport af privat indbo til og fra det sydlige Europa (Italien, Frankrig, Spanien og Portugal).


Søren og Jens A/S 
Svendborgvej 245,
DK-5260 Odense S
Tlf.: +45 62 27 13 70
Fax: +45 62 27 13 93

E-mail:
info@soren-jens.com Vis stort kort

Din vurdering

(5 stemmer)

Video om Spanien - spanskstil channel