Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. kvartal 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Chambao i Barcelona, okotober 2007
Chambao i Barcelona, okotober 2007
Dybe og stærke følelser udtykkes med et univers af lækker lyd. Mange af os mennesker opnår først et klarsyn på livets værdier, når vi står ansigt til ansigt med døden. Måske er det netop det, der har fået spanske Chambao til at kunne opnå et så flot følelses- og lydunivers
Spansk Stil - 2. kvt. 2008

Når flamenco ”chiller out”
"Jeg ønsker ikke længere at leve med frygten. Jeg foretrækker at overgive mig til glæderne”. En liden smidig oversættelse på en af Chambaos mange selvrealiserende strofer. Og en selvrealisering har denne malagenske pige i den grad været igennem. Hun har i sin unge alder været igennem et forløb med brystkræft og er efter den hårde kamp kommet på benene. Og dette med et hult drøn!

Siden 2002, hvor hun udkom med sit første album ”Flamenco chill” har hun udgivet yderligere fem af slagsen.

Og det er lækker lyd! Det er den lækre og behagelige lyd fra chill out musik, som udsmykkes med de varme, følelsesladede og temparementsfulde klange fra flamenco-musikken. Chambaos bløde andalusiske accent gør det ikke mindre elegant.

Netop Chambaos høj-andalusiske accent og flamenco-lyd er nu blevet andalusiens varemærke. Det officielle reklame-spot for andalusien er nemlig bygget op omkring Chambaos sang med titlen ”Ahi estás tu”. Som en lun og blød sommervind panoreres der henover de sydspanske strande, bjerge, landsbyer og pinjeskove akkompagneret af Chambaos lydscenarie.
Chambao - Ahi estas tuChambao og Ricky Martin, "TU RECUERDO""Luk øjnene og lad dig flyde ind i denne lækre og dybtsindige verden"”Rør ved hinanden, hold om hinanden, nyd hinande. Livet varer kun to dage”, siger Chambao ganske uhøjtidelig og glad, som hun virker. Hun afholder koncert i Barcelona. Her danser hun rundt på scenen på bare tæer og er påklædt noget der minder om yoga-tøj. Der er ingen oppustede og koordinerede danseshow under hendes koncerter. Hun hopper og danser glad og energisk rundt på scenen, tager et par flamenco-serier i fællesskab med en af korrets sangere, taler lidt med publikum, takker sin far og mor for at de også kunne komme til koncerten. Og publikum hylder hende. På trods af de potente højttalere træder publikums med-stemmen klart igennem.

Netop Chambaos oprigtige uhøjtidelighed, glæde og ydmyghed er med til at spanierne og ikke mindst sydamerikanerne har taget hende til sig.


Besøg hende på www.chambao.es, hvor du bl.a. kan høre alle hendes sange.Din vurdering

(6 stemmer)2 kommentarer


Chambaos bløde andalusiske accent virker bare!
Chambaos bløde andalusiske accent virker bare!


Kommentarer

Luis Enrique del Rey
Ingen ord kan helt beskrive den magi La Mari og Chambao tillægger sit publikum. Det skal opleves... især Chambaos koncert i Castillo de Sohail 2005 (se youtube).


Birthe
Chambao er navnet på et band - sangerinden hedder Maria Del Mar Rodriguez Carnero - men kaldes LaMari! De er bare rigtige gode - jeg har alle deres cd'er - skøn musik!Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenVideo om Spanien - spanskstil channel