Spansk Stil

Afmeld nyheder
Montebello

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Gymnastiksalen på Montebello
Gymnastiksalen på Montebello
På Montebello tages udgangspunkt i Regionens fælles politik på området
Montebello

Montebello er sol og varme og smukke omgivelser, men tro nu ikke, at det kun er det, du skal ned at nyde. Som patient skal du naturligvis også ned at træne.

Du skal selv træne
Gymnastiksalen på Montebello, som du ser på billedet herover, har mange forskellige træningsfaciliteter. Udover disse, som du vil blive grundigt instrueret i, og som vi vil bruge i vores holdtræning, forventer vi også, at du træner selv. Det giver nemlig det bedste udbytte for dig!

Besøg på Montebello
Dine pårørende må gerne komme på besøg på Montebello (se venligst pårørendepolitikken til højre herfor). Dog må de ikke benytte badefaciliteter, spisesal mv., og der er heller ikke mulighed for, at de kan overnatte på Montebello.

Vedtaget den 14. september 2010.

Læs det aktuelle dokument aktuelle dokument her.
(BrugerPatientogPaaroerendepolitikOkt2008.pdf)

Politikken beskriver de overordnede rammer for tilgangen og samarbejdet med bruger, patienter og pårørende, og skal tilpasse de lokale forhold på Montebello.

De overordnede værdier er:
  • Vi tager hensyn til hvem du er
  • Vi træffer ingen beslutning om dig uden dig
  • Vi spørger dig, fordi vi har brug for din viden
  • Vi tager ansvar for sammenhæng i dit forløb
”Samarbejdet kræver gensidighed og regionen forventer, at brugere, patienter og pårørende møder regionens ansatte med samme venlighed og respekt, som de forventer af os.”

Service, kvalitet og nærhed  
Samtidig skal Montebello leve op til værdierne for et samlet Frederikssund Hospital, hvor service, kvalitet og nærhed skal afspejle sig i mødet med de pårørende.

Pårørende ses som en ressource og skal indgå i en åben og respektfuld dialog med personalet. Den service der tilbydes de pårørende i samarbejdet omkring den indlagte skal være kendt af patienten og de pårørende, og de skal opleve nærvær i mødet med personalet.

Rammerne for samarbejdet med de pårørende lokalt på Montebello
Trods den geografiske lange afstand mellem Danmark og Sydspanien, er ønsket at pårørende alligevel kan opnå en tæt kontakt til den indlagt samt personalet på Montebello.

Pårørende er velkomne på Montebello og kan frit bevæge sig på området. Der er ingen fast besøgstid, men besøg skal foregå under hensynstagen til øvrige patienter. Dette gælder på fællesområder og med et særligt hensyn på patientværelset, som oftest deles med en anden patient. Der må gerne fotograferes på området, blot der er indhentet tilladelse hos eventuelle personer, der optræder på billedet.

Med samtykke fra den indlagte, tager vi altid gerne en fagprofessionel samtale med pårørende omkring den aktuelle indlæggelse samt spørgsmål omkring tiden efter indlæggelse.
Opstår der komplikationer under indlæggelsen retter personalet på Montebello (efter accept fra indlagte) henvendelse til nærmeste pårørende ud fra de kontaktoplysninger, der er givet ved indlæggelsens start.

Skal pårørende deltage i behandling af patienten skal dette aftales specifikt med den terapeut, der fungerer som kontaktperson for patienten. Deltagelse i træning/undervisning kan være aktuelt, hvis det skønnes til gavn for patienten, for eksempel i tilfælde hvor pårørende efter udskrivelse skal bistå med den fortsatte træning og behandling.

Da behandlingen har højeste prioritet under indlæggelsen, er det ønsket, at pårørende tager hensyn til træningstider, når besøg på afdelingen planlægges. Det gives ikke ”træningsfri” ved besøg fra pårørende.

Desværre er det ikke muligt at tilbyde overnatning på Montebello, men receptionen kan være behjælpelig med information omkring overnatningsmuligheder i lokalområdet. På nuværende tidspunkt kan Montebello desværre ikke tilbyde pårørende at deltage i måltider.

Grundet hensyntagen til øvrige indlagte, patientsikkerhed og hygiejne, er det ikke muligt for pårørende at benytte solvogne, træningssale, fitnesscenter og bassin.

Kommunikation med patienten og Montebello under opholdet
Vi ønsker ligeledes at pårørende nemt kan indhente basale oplysninger om Montebello. Derfor opfordres pårørende til at gå ind på Montebellos hjemmeside


Der kan ligeledes stilles spørgsmål til indlæggelsen og andre forhold, man som pårørende mangler information omkring på: montebello@montebello.es

Herudover er man altid velkommen til at rette telefonisk henvendelse på 0034 95 256 90 30

Har man som pårørende behov for at kommunikere med den indlagte gennem de tre uger, er der indrettet et lokale med fri afbenyttelse af computere med adgang til internettet samt skype. Herudover er der mulighed for, at sende en personlig hilsen via Montebellos mailadresse, hvorefter mailen distribueres ud til pågældende person. Almindelig brevpost der sendes fra DK, distribueres ligeledes dagligt.

Der er telefon på alle værelser, hvorved man nemt kan stilles igennem til den man ønsker kontakt til. Receptionen tager ligeledes imod telefonbeskeder, hvorefter den pågældende person underrettes.

 


CASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Fuengirola
Villa til salg i Fuengirola

Boliger til LEJE i Spanien
Villa til leje i Fuengirola
Lejlighed til leje i Fuengirola

CASA:UNA