Spansk Stil

Afmeld nyheder
Montebello

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Patientprofil, hvor Montebellos tilbud er relevant: Typisk har patienten et genoptræningsbehov efter en apopleksi, og har nået et funktionsniveau, der gør det muligt at deltage i holdtræning.
Montebello
Det kan også være patienter med dissemineret sclerose, polio eller patienter med neurologiske udfaldssymptomer, der har behov for en intensiv genoptræningsperiode.

Behandlingstilbud
Neurologiske patienter tilbydes genoptræning af normale bevægemønstre, funktions- og ADL-træning, og desuden tonusnedsættende terapi samt balance- og koordinationstræning.

Desuden ansigts-stimulationshold med styrkende og afspændende øvelser for ansigt og hals/nakke samt øvelser, der styrker stemmekraft og udtale.

Der trænes på hold alt efter patientens træningsniveau, og også for disse patienter tilbydes bassintræning i de varmere måneder.

Alle patienter med et vist funktionsniveau tilbydes generel styrketræning og afspændingshold 

 


Kommentarer

neurologisk afdeling
PS har drømt meget efter jeg kom hjem


Aino Lindhard til Fysioterpeut Charlotte - Personalet
Vel hjemme den 30.6.12. har stadig montebello under huden. Jeg havde fysiterepeut Charlotte som jeg vil rose-en god, og det hjalp at du behandlede mig mellem skulderbladene, tak. Til hele staben, sød venlige og imødekomme og hjelpsomme, og mangler man f.eks en pære i en lampe, blev det ordnet osv. Jeg kunne ønske mig at komme sammen med andre parkinsonpatienter, vi var kun 2 på dette hold. Tak for opholdet Kærlig hilsen Aino PS: Farvel Montebello kan jeg så få nattero.Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden