Spansk Stil

Afmeld nyheder
Montebello

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Borgmesteren i Benalmadena byder Jette Søe velkommen
Borgmesteren i Benalmadena byder Jette Søe velkommen
Benalmádenas borgmester, Enrique Moya, bød Montebellos nye forstanderinde Jette Søe velkommen den 6. oktober. Det foregik på Montebello.
Montebello
Byens borgmester, Enrique Moy udtalte ved samme lejlighed, at han er stolt over at have Montebello i byen, og er glad for centerets 60 medarbejder, hvoraf 30 er danske og 30 er lokale spanske.

Montebello ligger i Benalmádena Pueblo
Åbning af afdelingen Montebello mod byen Benalmádena Pueblo er en del af indsatsen for at leve op til værdien om nærhed med det omkringliggende samfund.
Vi får ikke vores patienter fra området, men Mentebello ønsker, at beboerne i landsbyen kender til stedet, ved hvilke patienter der kommer, og hvilken behandling der tilbydes.

Som et led i den strategi var borgmester, byråd og bankdirektøren inviteret til at besøge Montebello den 6. oktober 2010 for at høre om arbejdet på Montebello.

Den store spørgelyst hos de ca. 20 fremmødte viste en meget stor interesse blandt byrådet for institutionen og ikke mindst for det fortsatte samarbejde mellem byen og Montebello. Der var ligeledes meget interesse for Montebellos tanker om åbent hus for landsbyen beboere.


 

Læs også