Spansk Stil

Afmeld nyheder
Montebello

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Udvalgte kommentarer om Montebello
Montebello
Jeg har været 2 gange på Montebello i 1991 og 1993. Begge gange var efter Spondylolideseoperationer og især første gang efter 5 mdr sammenlagt indlæggelse var jeg virkelig nede fysisk.

Jeg kæmpede med 2 krykker og meeeget slappe muskler efter at have ligget længe i sengen. Pga af nervetryk inden operationen havde jeg også fået dropfod på højre ben... ak jeg var sgu sølle.

Den daværende fysioterapeut gav dog ikke et øjeblik op med mig, selvom jeg ikke rykkede mig meget de første 14 dage, men så pludselig gav det hele pote, og jeg fik bevilget 1 uge ekstra. og krykkerne, ja dem smed jeg inden hjemturen, og dropfoden, ja den droppede jeg :-)

Så jeg kan kun varmt anbefale et ophold dernede, og er i virkeligheden ked af at jeg ikke længere kan påstå at være nyopereret, for nøøj hvor ville jeg gerne derned på et træningsophold igen efter de 2 hårde vintre vi har haft. Så rigtig go tur til alle jer der skal afsted, jeg er vildt misundelig :-) men på den fede måde....

vh Jette

 

Din vurdering

(6 stemmer)3 kommentarer
Læs også
Kommentarer

martin graversen
hej, jeg skal en tur til Montebello den 20-12-2014, er der andre fra Sjælland der også skal der ned den tid min mail er martin-graversen@live.dk


Martin Muller
Jeg er meget glad for alle de positive oplevelser og behandlinger på Klinic Montebello. Jeg er så heldig at komme der ned og få behandlet min dårlige slidte ryg og glæder mig at komme af den forfærdelige pine jeg har oplevet, lige et spørgsmål, findes der et billigt hotelværelse i nærheden hvor min kone kan opholde sig under mit ophold. Jeg vil helst ha hende i nærheden af mig under opholdet.
Jette Vestergaard
Kære Jette Hvor er det dejligt at høre, at du kom dig så godt. Man tænker jo uvilkårligt hvordan resultatet ville have været, hvis det var den kommunale genoptræning, som havde forestået behandlingen.... Det burde næsten være alle forundt, at komme ned til effektiv, intensiv træning under kyndigt personale. Jeg skal selv derned om 1 uge, og jeg glæder mig usigeligt meget. Hører også udelukkende om virkeligt gode oplevelser. Det er jo som at vinde i lotteriet. Mange hilsner, Jette V.Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden