Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. kvartal 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Sprogskoler i Barcelona
Sprogskoler i Barcelona
Oversigt over spanskskoler i Barcelona, spansk kurser Barcelona, spansk Skole Barcelona, sprogskoler i Barcelona
Spansk Stil - 2. kvt. 2008
 
Alhambra instituto
Sprogskole der ligger i hjertet af Barcelona. 


BCN Languages - Barcelona
På BCN Languages vi tilbyde de studerende mulighed for at lære et nyt sprog og dets kultur på en sjov og effektiv måde, med fleksible tidsplaner og kvalificeret, indfødte lærere. Vi tilbyder små klasser, hvor du vil finde dig selv i selskab med studerende fra hele verden, som alle har samme mål: at lære et sprog.
På BCN Languages tilbyder vi en bred vifte af kurser, der passer til dine behov: i grupper, klasser én-til-en eller skræddersyet kurser.


Centro Humboldt - Barcelona
"Centro Humboldt, Interkulturel Kommunikation" blev grundlagt i 1986 med det formål at udvikle højkvalitets videregående uddannelser på området for sprogindlæring. Efterspørgslen efter supplerende indhold og innovative læringsformater har ført til vores center, der tilbyder en stadig bredere vifte af tjenester

 
Inlingua Barcelona
Inlingua Barcelona er et af de ældste sprogcentre i byen og var en af de første inlingua skoler i Spanien. Unge, internationale virksomheder og fagfolk med særlige behov, er målgruppen for vores 40 års erfaring. Vores vigtigste mål er at tilfredsstille vores kunder, der er vant til høje kvalitetskrav. Det fremgår af den "ISO9001 Quality Certificate", at vi fik i 1999 anerkendelse af Instituto Cervantes, som tildeles i 2002 og tilladelsen til at udføre DELE eksamen
 
 
Kingsbrook Barcelona
Grundlagt i 1985 som en spansk skole for udlændinge, vores mål er for dig at lære spansk på en enkel, behagelig, sjov og effektiv måde, i et ideelt miljø som Barcelona. Vi ønsker også, at du har en virkelig stor og positiv personlig oplevelse. For at nå dette mål, vi har et team af kvalificerede og erfarne indfødte lærere.


Olé Languages - Barcelona
Olé Languages i Bacelona er en professionel spansk skole - dedikeret til undervisning i spansk som fremmedsprog i en åben, personlig og fornøjelig atmosfære.
Vi tilbyder spansk kurser for alle niveauer til konkurrencedygtige priser undervist af engagerede, højt kvalificerede lærerer, der taler spansk som modersmål.

 
Pylmon Languages i barcelona
Undervisningen hos Pylmon Languages i barcelona er kvalitetsgodkendt med indfødte og universitetsuddannede undervisere. Pylmon Languages har bare deres skole i Barcelona, hvorfor du kan regne med en familiær stemning - velkommen til Pylmon Languages i barcelona


Speakeasy - Barcelona
Vil du lære spansk på sprogskole i Spanien? Speakeasy Sprogskole i Barcelona kan tilbyde dig intensiv spanskkurser på sprogrejse til Barcelona. Hasta pronto!
 

 

Spansk kursus Barcelona | Barcelona spansk skole | lære spansk i Barcelona | Barcelona spansk undersøgelse | Spansk kursus i Barcelona | Undersøgelse spansk i Barcelona | Spansk skole i Barcelona | Spansk Barcelona | Lær spansk Barcelona | spansk i Barcelona