Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Costalita
Costalita
Costalita er en skøn oase, der ligger ved Marbella og Estepona, helt ud til vandet. Det er en skøn urbanisation, og der er mange skønne lejligheder, pools og strand.
Spansk Stil
De tropiske haver i Costalita
Costalita Gardens har over 200 sub tropiske arter. Vandløb løber gennem haven stier, springvand gurgle i små søer, der huser skildpadder, ænder, frøer og åkander. I baggrunden hører du bølger bryder på stranden.

Udsigten fra Costalita
Costalita er beliggende på den første linje ved stranden og har fantastiske udsigt. Mod syd og havet er ses Gibraltar og Marokko, og bjergene nord for Marbella skaber en majestætisk kulisse bag bugten, hvis bund er dækket med tropiske haver.

Promenade, Beach Club & Beach Bar
Lågerne i haven fører direkte ud til strandpromenaden. Promenaden er en Beach Club med restauranter og massage og længere nede af promenaden er der en strandbar, hvor du kan nyde frokost og middag i sandet.

Country & Racquet Club, Villa Padierna
Udsøgte Country & Racquet Club med henholdsvis 6 og 2 paddle tennisbaner. Børn nyder legepladsen. Restauranten på Country Club har en førsteklasses udendørs grill og borde på plænen.

Costalita - et beroligende ophold for sindet!


Se boliger til salg i Costalita
Lejlighed til salg i Costalita

 Din vurdering

(3 stemmer)