Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Den nye SEAT Ibiza ECOMOTIVE har vundet prisen som "ECOBEST 2008" og er dermed årets øko-bil.
Spansk Stil
Prisen uddeles årligt af organisationen AUTOBEST og det er naturligvis et stort cadeau til SEATs bestræbelser på at udvikle biler med reduceret CO2- udslip. 

CO2-udslip på kun 98g/km
SEAT Ibiza ECOMOTIVE er den første i sit segment, der kan bryste sig af CO2-udslip på beskedne 98 g/km, og det vel og mærke i en 5-dørs model med aircondition.
De vigtigste kriterier for AUTOBESTs udvælgelse har bl.a. været nyvognspris, service-netværk, reservedelsdistribution, design og teknologi.
Juryen har desuden været opmærksom på faktorer som initiativer fra bilindustrien, så som investeringer og udvikling af
arbejdsmarkedet, miljøskånende initiativer samt initiativer til udvikling af Europas nyeste regioner.

Miljøskånende bil
SEAT Ibiza ECOMOTIVE er netop blevet vist på Paris Motor Show i oktober og er en af segmentets mest miljøskånende biler. Udstyret med en 1.4 TDI-motor med 80 hk - naturligvis med dieselpartikelfilter som standard - kommer CO2- udslippet under de 100 g/km og brændstofforbruget ligger på hele 27 kilometer pr. liter diesel. Da Ibiza har en tank på 45 l, svarer dette til at man kan køre 1215 km non-stop. Eller fra Rådhuspladsen i Århus til Rådhuspladsen i København og tilbage igen - og tilbage igen - og tilbage igen - uden at tanke.

I Danmark vil vi opleve SEATs grønne Ibiza som forårsbebuder: Ibiza Ecomotive ventes på dansk jord i løbet af marts måned 2009.

Kilde: www.seat.dk/SEAT/Nyheder/

Læs også