Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
I sportscafeen hænger Jan Ullrichs gule vindertrøje
I sportscafeen hænger Jan Ullrichs gule vindertrøje
Få en sludder med stjernerne
Spansk Stil
Efter en god dags træning skal man unde sig selv en iskold fadøl på sportscaféen under stjernerne. Her hænger der nemlig billeder af ca. 200 sporststjerner, der enten er verdensmestre, Tour de France-vindere, olympiske guldvindere eller verdensrekordindehavere.

Og de har allesammen trænet på Club La Santa, hvilket - sammen med medalje-kravet - er nødvendigt for at få en plads på Hall of Fame.

Tour-trøje på væggen
Lokalet emmer af historie og mere eller mindre vanvittige sportslige præstationer. Fra væggen sender Bjarne Riis et af sine sædvanligt underspillede smil ud over baren, og verdensmesteren i mountainbike fra 1999, Michael Rasmussen, kigger køligt og overskuds-agtigt ud over lokalet. 
På en af ærespladserne hænger Jan Ullrichs gule trøje fra Tour-sejren i 1997 i glas og ramme. Der hænger også et par af Tom Kristensens kørehandsker fra Le-Mans.
Somme tider kan man være heldig at sludre lidt med nogle ægte sportsikoner. År efter år valfarter elitesportsudøvere og hele landshold nemlig til Lanzarote for at træne.

Club La Santa stamgæster
Der er flere årsager til de mange stamgæster, men ifølge Leif Rasmussen, der er administrerende direktør på Club La Santa, så har én person sagt det bedre end nogen anden.

Den engelske OL-guldvinder i atletik, Linford Christie, ramte plet, da han skulle forklare, hvorfor han valgte at træne her.
Han svarede: "Der er 100 meter til løbebanen. Der er 100 meter til poolen. Og jeg er 100-meter løber. Det er perfekt".

Det hele er let tilgængeligt her, og når man først har betalt for sin tur, er alle træningsfaciliteter gratis, og der er noget for enhver smag, forklarer direktøren.Din vurdering

Bliv den første til at stemme1 kommentar
Læs også

Kommentarer

Anja Villadsen
Når man sidder inde i baren og får en vand (selvfølgelig!), kan man næsten mærke suset fra stjernerne... Glæder mig til at komme derned igen!

Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden