Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Lanzarote
Lanzarote
Det gennemgående tema er et behageligt klima med en temperatur på ca. 22 grader hele året
Spansk Stil
På De Kanariske Øer er der mange muligheder for udfoldelse. Masser af strand, rig mulighed for shopping og sight–seeing, og der er aktiviteter på land, til vands og i luften.

Ø-gruppen består af 7 hovedøer, en mindre og flere små ubeboede øer. Fra La Gomeras skove, der hensætter dig til en svunden tid, til Tenerifes hypermoderne koncertsal. De fastboende på De Kanariske Øer lever overvejende af turisterne, der besøger øerne hele året. Her får du et hurtigt overblik over øerne.Lanzarote
Over 300 vulkaner, golde bjerglandskaber, vinmarker og strande, samt over 500 forskellige planter og svampe.
Besøg også Jameos del Agua, der er en gruppe huler omdannet til restaurant med auditorium og pool.

Læs også

El Hiero
Vulkanske landskaber, grønne nåleskove og vand der er klart, blåt og fuld af liv. Det er kun få steder i verden naturen bevares som på den mindste af de Kanariske Øer.
El Hiero Vulkanske landskaber, grønne nåleskove og vand der er klart, blåt og fuld af liv. Det er kun få steder i verden naturen bevares som på den mindste af de Kanariske Øer.
La Palma
Kendt som 'Isla Bonita' (Den smukke ø) på grund af sine spektakulære naturlige landskaber, stemningen og farverne i byerne. Et fristed og paradis for sanserne.
La Palma Kendt som 'Isla Bonita' (Den smukke ø) på grund af sine spektakulære naturlige landskaber, stemningen og farverne i byerne. Et fristed og paradis for sanserne.

La Gomera
En ø af gangstier, små landsbyer og skovområder. Oplev Garajonay Nationalpark, en drømme-lignende skov, som i dag anses for at være et levende fossil.
La Gomera En ø af gangstier, små landsbyer og skovområder. Oplev Garajonay Nationalpark, en drømme-lignende skov, som i dag anses for at være et levende fossil.
Tenerife
Den største af de Kanariske Øer. På den sydlige del er klimaet varmere og mere tørt, og det er også her du finder de fleste turister. Besøg den gamle vulkan El Teide og den nye koncertsal.
Tenerife Den største af de Kanariske Øer. På den sydlige del er klimaet varmere og mere tørt, og det er også her du finder de fleste turister. Besøg den gamle vulkan El Teide og den nye koncertsal.

Gran Canaria
Omtales som et
Gran Canaria Omtales som et "mini-kontinent" pga. variationen i klima og landskab. Østkysten er flad med flere strande. På vestkysten er der klipper, og turisterne er primært på den sydlige del af øen.
Fuerteventura
Øen med evigt forår og den næststørste i ø-gruppen. Sommerens vinde og vinterens bølger gør den til helårs-paradis for surfere. Du kan også dykke og se hvaler og delfiner.
Fuerteventura Øen med evigt forår og den næststørste i ø-gruppen. Sommerens vinde og vinterens bølger gør den til helårs-paradis for surfere. Du kan også dykke og se hvaler og delfiner.


Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden