Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Grotter med smuk lyssætning og klassisk koncert
Spansk Stil
Lyssætningen i “Dragegrotterne” giver et spektakulært indtryk af både drypstenene og vandet. Desuden afholdes dagligt små klassiske koncerter.

Umuligt at forstå guiden
Hele turen tager ca. 1 time og starter med en guidet rundvisning på vej ned til den store indsø. Den guidede tur tager kun en halv time, og da der kan være på til 150 personer nede på samme tid, skal du ikke regne med at kunne forstå hvad der siges. Men smukt er det. Grotterne har foruden stalakitter og stalagmitter (hhv. nedad- og opadvoksende drypsten) også små søer, og en mini-strand, alt sammen med flot belysning.

Betagende oplevelse
Efter turen tager du plads på stolerækkerne, og kan lade forventningerne stige. Der er varieret lyssætning, som viser hele den smukke indsø, både med lys oppe samt lamper nede i vandet.
Lyset slukkes og eneste lys kommer fra tre robåde. Bådene bevæger sig langsomt og stille fra den fjerne ende af søen hen mod publikum. I den ene båd er de fire musikere, der spiller klassisk musk af Chopin, Offenbach og Caballero.
Kombinationen af musikken, de stille omgivelser og de visuelle kontraster med sten, vand, lys og mørke gør det til en en helt betagende oplevelse.

Sejl med
Efter koncerten, der varer ca. et kvarter, kan du vælge at blive sejlet i robådene til udgangen eller du kan gå turen selv. Det er en kort tur på ca. 100 meter men robåden er klart at anbefale da det bidrager til den fulde oplevelse.

Praktisk information
Pris € 10½ per person.
20 grader og 80% luftfugtighed.
Åbent hele året, guidede ture hver anden time. Sidste tur kl. 17:00.

Følg skiltene til Porto Cristo på Mallorcas østkyst, og herfra videre til “Cuevas del Drach”.
Velegnet til en familieudflugt
Telefon +34 971 820 753
www.cuevasdeldrach.com

Fakta om Dragehulerne
Grotterne har en samlet længde på 2400 m og ligger kun 25 m under jorden.
Grotterne har været kendt længe, og omtales for første gang i 1338. I 1880 udarbejdes det første kort, men først i 1896 opdager EA Martel nye grotter, bl.a. den store underjordiske sø, der er verdens største, 177m lang og 30m bred.

Din vurdering

(2 stemmer)0 kommentar
Læs også


De store huler ligger kun 25m under jorden
De store huler ligger kun 25m under jorden


Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden