Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Familieejet hotel med danske rødder
Spansk Stil
På Hotel Marina møder vi Maria, der taler dansk og glad fortæller om hotellet og familien, der har 3 generationer arbejdende på stedet. 

Hotel Marina på Mallorca
De danske rødder har gennem årene tiltrukket et fast klientel af danske gæster. Marias mor hedder Bodil. Hun er pæredansk men har boet på Mallorca i 45 år og bl.a. arbejdet for Tjæreborg. Marias farmor og farfar er stadig aktive på hotellet, og Marias far sørger hver dag for friske varer fra markedet, står for personalet og så synger han gamle Sinatra-numre.

International business
Oprindelig fra Palma taler Maria dansk med en let accent af noget andet. Det er ikke lige at definere, for Maria er en berejst dame, der har læst International business i Irland, England og i Boston i USA. Før hun kom tilbage til hotellet, blev det til et par års arbejde ved et rejsebureau i Palma.
Med den nye tunnel, er det let at køre mellem Sollér og Palma, og Maria har da også valgt at bosætte sig i øens hovedby sammen med sin mand og deres tre børn.

Marias ambitioner for fremtiden er at blive på hotellet og fortsætte med at leve livet med gæsterne, og i øvrigt sikre at hotellets faciliteter altid er tidssvarende, for som Maria siger, "Sóller er det gamle Mallorca, en lille bid af paradis".


Hotellet ligger ud til den flotte strandpromenade i Sollér Havn
 
Praktisk beliggenhed
Hotellet ligger bekvemt lige ved sporvognen, der kører mellem Sollér og Palma, så feriegæsterne behøver ikke leje bil.
Om sommeren er der mange badegæster og folk, der bare ønsker at slappe af i havnens rolige atmosfære, men i ydersæsonen er det vandregæster.

Nordvestsiden af Mallorca er kendt for sine smukke vandrestier, og hotellet kan levere frokostpakker og picnics på aftalte steder, så man slipper for at bære frokosten med op.

Spis på hotel Marina
Hotellets restaurant har også noget godt at byde på. Særligt paellaen tiltrækker om søndagen mange lokale spanske familier. Lammet er også værd at prøve, for der er tale om lokale lam, der har fået lov til at gå frit i bjergene.

I sommermånederne, fra maj til oktober, er der levende musik hver aften mellem 21 og midnat.

Fakta om hotel Marina
Det blev grundlagt for 75 år siden og har nu både værelser og lejligheder

Hotel Marina
Paseo La Playa s/n
Platja d'En Repic
07108 Puerto de Sóller (Mallorca)
Telefon +34 971 631 461
www.hotelmarinasoller.com

 

Din vurdering

(6 stemmer)


Læs også

Hotellet ligger lige ned til vandet men har også egen pool
Hotellet ligger lige ned til vandet men har også egen pool