Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Som en luksusliner
Spansk Stil
Hotel med havudsigt i Alicante. Da vi træder af rulletrappen mødes vi af en flot udsigt til Middelhav, strand og bjerge.
”Buenas tardes”. Receptionisten river os ud af Middelhavsdrømmen. 

Vi er kommet til et luksushotel med en udsøgt beliggenhed i Alicante Havn. Men lige nu er jeg mere optaget af den flotte reception, bar og foyer og af havudsigten, der gennem kæmpe panoramavinduer ligner en mægtig plakat, der fylder hele endevæggen. Med venlig og effektiv service finder receptionisten et par værelser til os.

Luksuskahyt
Hotellet giver fornemmelsen af at være en luksusliner, og jeg føler, at jeg træder ind i en luksuskahyt, hvor terrassen agerer ræling. En lyninspektion af min luksuskahyt afklarer det. Der er eminent havudsigt fra hovedpuden. Jeg åbner døren til badeværelset, og der var den igen – selv fra herfra er der havudsigt.


Luksuskahyt med havudsigt...også fra badeværelset

Besætningens kahyt

Min kollega er lidt mindre begejstret. Han åbner døren til sit værelse og jeg må konstatere, at der er stor forskel på værelserne. Om end det er pænt og rent og indretningen er af rimelig høj standard, så henledes tankerne på medbragt leverpostejsmad. I hvert fald når man kommer fra min suite.

Pool og spa
Hotellets poolområde er virkelig lækkert – og det ligner vitterligt udsigten fra en båd. Der er bar og solsenge, og i vinter-halvåret er poolen overdækket. Særligt lækkert er spa-området. Der er naturligvis sauna, massage, jacuzzi og en tjekket bar og restaurant med direkte adgang til poolområdet.

God betjening
Hotellets gode og venlige betjening fortsætter i snack-baren, hvor vi dog får et par kedelige og overolierede supermarkedspizzaer.
Den lidt kedelige madoplevelse opvejes dog igen af udsigten.

Det kan anbefales at gå en runde i den hyggelige havneatmosfære, der også har et stort udbud af
restauranter.

Facts om hotellet
Hotellet har to afdelinger, både Spa Porta Maris og Suites del Mar

Hotel Spa Porta Maris
Plaza Puerta del Mar 3
03002 Alicante
+34 965 147 021Ved indgangen til hotellet holder de dyre biler
Ved indgangen til hotellet holder de dyre biler

Spansk Mad