Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Tizona når op på en hastighed af ca. 90 km/t
Tizona når op på en hastighed af ca. 90 km/t
- vand, fart og ren frygt!
Spansk Stil
Frit fald, drivvåd, på hovedet og maven vender både op, ned og rundt.

Benidorm's største turistattraktion, Terra Mitica, har alt, hvad vovehalse og energibomber i alle aldre kan ønske sig.
Vil du slippe for adrenalin og dødsforagt, er der også mange forlystelser, der i bogstaveligste forstand er lidt mere nede på jorden.
Parken har lavet kopier af de vilde forlystelser i børnestørrelse og hvor det foregår i et noget mere overkommeligt tempo.
Man kan også vælge at dømme fri leg og parkere sig selv på en restaurant og hygge sig, mens ungerne og barnlige sjæle fyrer energi af. Der er med andre ord noget for alle i Terra Mitica.Fem verdener
Forlystelserne er fordelt på fem områder under temaerne Egypten, Grækenland, Rom, Iberia og Middelhavsøerne.

Det første område, du kommer ind i, er Egypten med pyramiderne og Nilen. De adrenalinhungrende kan gå direkte til Nilens Vandfald. Fra havnen kan man tage et krydstogt mod Iberia med udsigt over alle forlystelserne. 
I Iberia er almindelige radiobiler erstattet af køer, tyre og får, og man kan tage en tur i verdens værste tog El Tren Bravo.
Grækenland byder på en af parkens vildeste forlystelser, Synkope, der er et kæmpe, rødt hjul, der ubarmhjertigt svinger skrigende gæster rundt. Heldigvis kan man også nøjes med en lille tur på hesteryg.


Synkope - nu er du advaret

Frit fald og badetøj
Når man har fået pusten, går turen videre til Rom, hvor det for alvor gælder om at have styr på mave, hjerte og nerver. 54 meters frit fald på under tre sekunder - Fugl Phønix' Flugt er i den grad ikke for sarte sjæle. Når du har fået nok, kan du tage en kølende slapper på Middelhavsøerne, hvor der er masser af vandforlystelser - men bare fordi du sidder i en forlystelse, skal du ikke regne med at komme tørskoet igennem - husk badetøj!

Terra Mitica har så mange forlystelser, at man skal være mere end almindelig effektiv, hvis man skal nå dem alle på én dag.
Et todages-pas er nok ikke en dum idé.

Madpakken kan man godt lade blive hjemme - det er nemlig ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.
Til gengæld findes der 21 madsteder i parken, så i skal nok overleve

Læs også
Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenLej Feriebolig i Spanien