Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Mere end bare strand
Spansk Stil
Kridhvide sandstrande i kilometermål får hvert år tusinder til at valfarte til Alicante, men byen kan andet end daseferier. Det er en by, der aldrig sover.

Livet i Alicante
Der er altid liv i de snørklede gader i den gamle bydel. Uanset hvor man sidder eller slentrer rundt, er byen præget af en konstant summen af liv - dag og nat. Her er alt fra traditionelle spisesteder til moderne restauranter, og inden du beslutter dig for aftenens restaurant, kan du nyde et glas kølig vin på en af de mange små barer og fortovscaféer.
Både lokale og turister hygger sig her, og samtalerne foregår på en underholdende blanding af spansk, engelsk og kreative armfagter.

Kultur og moderne livsstil i Alicante
Med over 3000 års historie, har hovedbyen på Costa Blanca et varieret landskab og markante kontraster. Man bliver bombarderet med kultur og liv af bedste skuffe med et væld af parker, butikker, restauranter og forskellige historiske attraktioner.

Særligt er det gamle fæstningsområde og katedralerne El Salvador y Santa Maria og San Nicolás de Bari et besøg værd. Katedralerne er smukke og velholdte.På toppen af det 116 meter høje bjerg Benacantil troner et af Spaniens største middelalderlige fæstningsværker, Castillo de Santa Barbara.
Herfra er der en uforlignelig udsigt over byen og kysten. Går man ned på havnepromenaden og ser den anden vej, danner bjerget og slottet en fantastisk ramme om byen. Ved havnen kan man også se på - og drømme om - de mange flotte og dyre både.

Vejret i Alicante - Syndflod af solskinsdage
Når sightseeing er veloverstået og shopping-genet faldet til ro, kan man med god samvittighed slappe af ved havet. Strandene ved Alicante er faktisk nogle af de bedste i Spanien.

En sand syndflod af solskinsdage året rundt kombineret med byens overskuelige størrelse, gør Alicante perfekt som feriemål, men også som et mere permanent opholdssted.

Det eneste, du kan risikere at stresse lidt over i Alicante, er, om du skal vælge den ene eller den anden hyggelige restaurant til aften - og den slags stress er jo til at leve med.

Din vurdering

(1 stemme)0 kommentar
Læs også
Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskoden