Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Bestyrelsen i Club de Golf Dinamarca
Bestyrelsen i Club de Golf Dinamarca
Danske spillere på Costa del Golf
Spansk Stil
Det er match-dag, og godt 70 danske golfere møder op på en golfbane for at dyste.

Det er vinter på Costa del Sol. Temperaturen er 18 grader, spredte skyer men risiko for regn senere på dagen. Det ser nu ud til at Meteorologerne har lovet for meget, for regnen udebliver. Typisk for Costa del Sol, der ligger i ly af bjergene.

Hver måned afholdes match, bortset fra om sommeren, der er for varm, og december, hvor de fleste af klubbens
medlemmer er hjemme i Danmark for at holde jul med familien. 8 matcher bliver det til, hvor klubmesterskabet netop er afholdt på Santana Golf.

Stor betydning for danske tilflyttere
Peter Hemicke er formand for klubben og glæder sig over, at der stadig er en pæn tilgang af nye medlemmer. “Der er naturligvis plads til endnu flere” siger Peter med et smil.
For mange tilflyttere har klubben virket som katalysator og samlingssted, og der er i Club de Golf Dinamarca knyttet mange nære venskaber, på kryds og tværs af spillebanerne over hele Costa del Sol.
Tidligere var medlemmerne næsten kun seniorer, der var flyttet til Spanien for at nyde “det søde liv” i solen. De senere år, er tilgangen af yngre medlemmer steget mærkbart. Der er nye ansigter i form af børnefamilier, som har valgt at søge nye udfordringer i det sydspanske.
Klubben gør meget ud af det sociale, og grupperne sammensættes altid med en blanding af nye og gamle spillere.

Af de ca. 70 deltagere i en match, kommer de fleste til middag samme aften, hvor man kan medbringe sin partner, og der er typisk 100 til middag hver gang.

Det er nu meget sjovt...
Et af de mere farverige medlemmer er Brian Nielsen, der på TV i Danmark grinende fortalte, at “det er en bøsse-sport, men det er nu meget sjovt”.

Det koster kr. 450 om året at være medlem, men klubben yder tilskud til green fees, så kontingentet er tjent hjem hvis du deltager i bare 2 af de 8 matches.
Golf i Spanien Spanien

GOLF I SPANIEN - MALAGA
Golf i Spanien