Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Kan det blive mere spansk?
Spansk Stil
En fremragende morgenmad, frokost, middag eller bare en snack. Den smager fantastisk, om den serveres varm, kold, eller ved stuetemperatur.

Der er ikke én 'rigtig' måde at lave den på - der diskuteres livligt om kartoflerne skal skæres i små tern eller i meget tynde skiver.
Generelt får man en mere "saftig" omelet med de tynde kartoffelskiver.

Ingredienser
2 løg
Hvidløg
4-6 kartofler
Olivenolie
7-8 æg
Salt

Fremgangsmåde
Rist hvidløg, løg og kartofler i rigelig olivenolie til de er næsten møre.
Pisk æggene.
Hæld løg/kartoffel-blandingen op i skålen med de piskede æg.
Hæld det hele tilbage på panden.

Når omeletten hænger sammen og er stegt på den ene side, vendes den på en tallerken eller et fladt låg og steges færdig på den anden side.

God fornøjelse...
- det kommer med øvelsen!

Din vurdering

Bliv den første til at stemme



1 kommentar
Læs også





Kommentarer

Line
Hvor mange mennesker der retten til?:-)).





Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):



Udfyld venligst sikkerhedskoden