Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Lufthavnskaos snart forbi!
Spansk Stil
Byggerodet i Malagas lufthavn gør livet surt for tusindvis af rejsende hver dag, men udsigten til en mere moderne og rummelig lufthavn gør det tåleligt - lidt endnu.

- Sydspanien.dk - Mere om Malaga lufthavn

Malaga lufthavn
Sved, kufferter, skrigende unger, ingen parkeringspladser, hovedpine, stress, stress, stress. Det er skønt at komme på ferie, men selve turen er sjældent lige så fantastisk. Det gør lufthavnen i Malaga nu noget ved, men projektet roder og tager tid. Selvom det bestemt ikke ligner en million på nuværende tidspunkt, så koster det adskillige af slagsen - nærmere betegnet mere end en miliard euro.
I 2009 står en helt ny terminal klar samt en syndflod af nye parkeringspladser, og året efter åbner en ny landingsbane.


Malaga lufthavns nye afgangshal

Pladsproblemer i lufthavnen
Hver gang man skal til eller fra lufthavnen i Malaga, er det som at køre turen for første gang. Byggerodet er som et stort tæppe, der flagrer planløst rundt - det flytter sig hele tiden, og bilerne må køre ad nye, hullede grusveje for at komme frem.
I det propfyldte parkeringsområde står biler med flade dæk, dækket af centimeterdyb støv, og en eller anden har skrevet "lávame" på forruden med fingeren. Det er åbenbart ikke kun i Danmark, bilerne selv be'r om at blive vasket.
De er tydeligvis forladte og har ikke kørt nogen steder i lang tid. Det gør ikke frustrationen over de manglende parkeringspladser mindre.
I luften er situationen ikke bedre. Flyene cirkler med få meter imellem hinanden. Lufthavnen kan kun tage imod ét fly ad gangen, og det gør stedet til lidt af en flaskehals.11 fodboldbaner
Alt sammen faktorer, der gør, at ens rejse ofte bliver lidt træls. Men nu er der altså udsigt til en mere gnidningsfri fremtid! Og med forventning om 20 millioner rejsende og 130.000 fly om syv år er det vist heller ikke et øjeblik for tidligt.

Den nye terminal på 3400 kvadratmeter med 20 nye gates er holdt i det samme design som den eksisterende Pablo Ruiz Picasso-terminal fra 1991, men farverne og materialerne er lidt mere up-to-date.

Ud over den splinternye terminal bliver der i alt 70.000 m2 til bilerne - det svarer til mere end 11 forboldbaner, så mon ikke der bliver en reel chance for at finde en plads!Din vurdering

(3 stemmer)4 kommentarer
Læs ogsåDer arbejdes hårdt på at få den nye terminal klar i Malaga lufthavn
Der arbejdes hårdt på at få den nye terminal klar i Malaga lufthavn


Kommentarer

Lise Matthiasen
Hvor kan jeg parkere min bil i en uge i selve lufthavnen, billigst muligt? Mvh Lise Matthiasen


Jack
Malagas nye lufthavn er et kæmpeflop - hvor udueligt kan noget laves? Way to go Malaga! Når man kører til Malaga lufthavn er der ikke noget ankomstområde. Det er nok den eneste lufthavn i verden uden et skilt til ankomster. Et lysskilt lige efter den store rundkørsel siger på spansk, at man skal anvende langtidsparkeringen, hvis man kan til ankomsten. Men det er nok ikke alle der ser den tekst på vej ud af en herre-travl rundkørsel. Hvis man kan spansk, skal man også være heldig at den netop står med den tekst, for den skifter til "Velkommen til Malaga lufthavn" halvdelen af tiden. AMATØRER! I langtidsparkeringen kan man kun parkere, der er altså ikke tale om en midlertidig omkørsel for at nå ankomstområdet, og i Malaga Lufthavn skal man betale for at køre igennem - altså ikke noget med 10 minutter gratis. Jeg håber ikke der er sendt nogle penge fra EU-kassen til de fjolser, der har tilrettelagt den fadæse!
Bente og Anne
Vi er lige kommet hjem, og den nye lufthavn über cool, vi fandt en starbucks og nød det hele til en iskaffe. Personalet er også venlige og imødekommende. Vi skal snart derned igen!
Jørgen Brink Hansen
Den nye terminal 3 er nu åbnet, og jeg må sige, at man skal have vandrestøvlerne på. Det er næsten ligesom at skulle ud i den fjerne gate i Kastrup lufthavn. Alt ser nu ud til at fungere fint, og det er flot ved security med den store åbne hal.Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenGolf i Spanien Spanien

GOLF I SPANIEN - MALAGA
Golf i Spanien