Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Småbyatmosfære og turisme
Spansk Stil
Trods beliggenheden ved en af Middelhavets absolut mest berømte kyststrækninger, Costa del Sol, har Fuengirola formået at bevare meget af sin oprindelige småbysatmosfære.

Her nydes livet og dagen tages som den kommer. Man soler sig og bader, går en golfrunde, spiller tennis eller proviaterer i markedshallens mylder.

Senere mødes man over en kølig forfriskning eller en café solo på en af Fuengirolas mange fortovscaféer. Den indbydende strandpromenade strækker sig intet mindre end syv kilometer langs Fuengirolas gyldne sandstrande og forbi lystbådehavnen, hvor der også ligger et lille Tivoli med forlystelser til børnene.

Det er en charmerende oplevelse at spadsere ved vandet her i skumringen, mens byen vågner af sin siesta og Middelhavets bølger ruller stille ind over stranden.

Lidt senere er det tid til at vælge aftenens restaurant. For mange er det sydspanske køkkens lækkerier en af de vigtigste grunde til at rejse hertil.

De hvide og røde vine fra Rioja smager godt til fx paella, kylling i tomatsauce, grillet fisk eller skaldyrsretter som "Gambas al pil-pil" - rejer stegt i hvidløg og olivenolie.
Har man lyst til noget mere kendt er her også et godt udbud af restauranter med internationalt køkken.Inden aftenen rundes helt af er det skønt med endnu en kop stærk spansk kaffe eller en øl på caféen på Kirkepladsen.

Det er byens navle og en fornøjelse at sidde udenfor på pladsen og observere menneskenes færden. Mange er på vej hjemad mens andre først nu er på vej ud i Fuengirolas livlige natteliv.

Din vurdering

(1 stemme)0 kommentar
Læs også

Rundkørslen i centrum af Fuengirola
Rundkørslen i centrum af Fuengirola


Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenCASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Fuengirola
Villa til salg i Fuengirola

Boliger til LEJE i Spanien
Villa til leje i Fuengirola
Lejlighed til leje i Fuengirola

CASA:UNA

Bolig til leje i Puebla Lucia