Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Indretning af en feriebolig til udlejning
Spansk Stil
Køber du en feriebolig i Spanien, vil du på et tidspunkt skulle tage stilling til, hvordan du bedst møblerer den, og hvis boligen skal bruges til udlejning er det endda nødvendigt med nogle ekstra overvejelser.

En af de vigtigste ting at vide er, at jo mere energi du lægger i at gøre din feriebolig hyggelig og attraktiv, jo oftere vil du opleve, at folk kommer igen år efter år. En anden betragtning er at møbler af god kvalitet ofte holder længere end de billigere. Mit råd er derfor at lade være med at købe for billigt.

Minimumskrav
En lejer forventer, at en bolig er komplet møbleret, så de ikke skal medbringe andet end deres tøj. Der bør derfor være sofa, stole, spisebord, TV, fuldt udstyret køkken, sengetøj og håndklæder.

Forskelligt udvalg
Har du tid og lyst kan det være sjovt og spændende at shoppe rundt i det store udvalg i de lokale butikker, hvor du kan finde unikke ting som passer perfekt til din nye bolig. Oftest medfølger her også en god service.

Hvis du ikke er interesseret i at rende rundt efter det helt rigtige, kan du også i Spanien søge ud i IKEA og andre store møbelbutikker. Her kan du finde alt hvad en feriebolig bør tilbyde – alt fra sofa til bestik.

Den lette men dyre løsning
Hvis tiden er den begrænsende faktor, er det muligt at få møbleret din bolig uden selv at skulle tage mere end en enkelt beslutning.
Du kan kontakte en af de mange dygtige indretningsarkitekter. De kommer ud, kigger på din bolig, og derefter går de ud og køber det hele ind for dig, så det hele matcher i farver og stil. For en bolig med 2 soveværelser starter priserne typisk ved €15.000.

Skrevet af Claus Sørensen
Feriebolig-spanien.dk

Din vurdering

(1 stemme)1 kommentar

Kommentarer

Jørgen
Det er faktisk slet ikke så slemt at købe ind i IKEA. De leverer lige til døren, og der er meget sparet ved selv at samle tingene. Så ved man også, hvad man får!

Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenLej Feriebolig i Spanien