Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Danskere kan stadig låne penge til køb af bolig i Spanien. Finanskrisen presser boligmarkedet i det meste af verden, og heller ikke Spanien slipper. 
Spansk Stil
Danske pengeinstitutter i Spanien
Hos Nykredit og Sparbank får du lån med sikkerhed i den spanske bolig. Begge fortsætter med samme 80% belåningsgrad, og der er ikke ændringer i krav til dokumentation og indkomst.

Hvad koster det?
Boliglån med et lånebeløb på € 268.000 giver en månedlig ydelse på € 1.421 for et Pauselån med variabel rente, 30 år, hos Nykredit (okt. 2008). Nykredit har uændrede betingelser for at låne, og det er stadig muligt at få udstedt lånebevis med 6 måneders gyldighed.

Lånemulighederne
"SPARBANK yder i dag - ligesom da vi åbnede vores kontor i Spanien i 2004 - belåning op til 80% af ejendommens værdi. Ved friværdibelåning er værdien bestemt af en vurdering foretaget af et uafhængigt vurderingsfirma.

Ved ejendomskøb er værdien bestemt som den laveste af vurderingen eller handelsprisen", udtaler Joakim Dohlmann, repræsentationschef for Sparbank i Spanien.

SPARBANK kan, som noget helt unikt i Spanien, tilbyde boliglån som kassekredit. Det giver dig en enestående mulighed for at kombinere lån og samtidig bevare adgang til pengene.


CASA:UNA Bolig Spanien Lejlighed i Higueron Spanien til salg
Lejlighed til salg i Higueron
CASA:UNA