Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. halvår 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Udsigten fra Es Petit Hotel om aftenen
Udsigten fra Es Petit Hotel om aftenen
På Es Petit Hotel får du en varm og hjertelig oplevelse, der uden at være påtrængende, giver en fornemmelse af "at være hjemme"
Spansk Stil
Døren var låst da vi ankom, og bygningen lignede de andre traditionelle byhuse. Når vi kiggede ind af glasdøren lignede det ikke et hotel. Vi ringede på døren, og blev mødt af Gonzalo, der sammen med sin kone Margarita driver hotellet med kun 8 værelser.
Hotellets særpræg er oplevelsen af at være hjemme. Om vinteren tændes der op i pejsen, og gæsterne kan komme ned og få en kop varm kakao og snakke om dagens oplevelser.

Værelser med moderne faciliteter
Der er hyggelig indretning, og alt er rent og pænt. Værelserne er alle forskellige, og de har alle eget toilet og bad (med kar), A/C + varme, sat. TV, minibar, telefon og gratis internet. To af værelserne har terrasse, og hvis man er i god tid, kan særligt værelset med den store terrasse anbefales. På terrassen kan man sidde og nyde udsigten over dalen mens dagen ebber ud og lysene tændes i husene i byen og på bakkerne. Samme udsigt kan nydes fra den fælles terrasse, hvor også morgenmaden serveres.

Familiedrevet hotel
Der er en god blanding af turister på vandreture i de omkringliggende bakker og bjerge, feriegæster og lokale fra Palma, der kommer for en forlænget weekend, og Gonzalo er særligt glad for at mange af gæsterne vælger at vende tilbage til hotellet.
Margarita arvede bygningen fra sin mor, og efter to års ombygning stod hotellet i 2004 klar til de første gæster. Idéen til hotellet havde hun haft længe, og man må sige, at hun er sluppet godt fra indretningen der er præget af en fin balance mellem nyt og gammelt. Gonzalo selv kom til Mallorca for 9 år siden, og er faldet godt til i en af øens smukkeste byer.

Priser
Dobbeltværelse: € 125, € 145 eller € 170 afh. af størrelse
20% rabat fra december til februar (inkl.)
Morgenmad er inkluderet

Adresse
C/ Uetam, 1
E-07170 Valldemossa - Mallorca
Telefon +34 971 61 24 79
Telefax +34 971 61 28 48

www.espetithotel-valldemossa.com
info@espetithotel-valldemossa.comDin vurdering

(4 stemmer)


Læs ogsåHotellets reception ligner ikke det man er vant til
Hotellets reception ligner ikke det man er vant til


Stilfuld indretning af værelserne - og skøn udsigt
Stilfuld indretning af værelserne - og skøn udsigt


Golf i Spanien Spanien

GOLF I SPANIEN - MALAGA
Golf i Spanien