Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. kvartal 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Alle lejlighederne har store terrasser
Alle lejlighederne har store terrasser
Åbne rum, store vinduespartier, moderne materialer, store terrasser og god kvalitet præger dette byggeri.
Spansk Stil - 2. kvt. 2008
Boligpræsentation fra Costa del Sol

Panorama og skandinavisk design

I de sydspanske omgivelser ligger dette lille, topmoderne kompleks. Flotte panoramaudsigter over Middelhavet og bjergene skorter det ikke på I området. Men at finde et mini-kompleks i skandinavisk arkitektur – det hører absolut til sjældenhederne. Dette byggeri er opført i to faser, og det er lykkedes byggefirmaet at opføre på en skråning, så den nye fase har samme flotte udsigt som fase 1, uden at tage noget af udsigt fra den første fase. Et ellers velkendt fænomen i Spanien...

Se salgsopstillingen på byggeriet: Lejlighed i Benalmadena Spanien til salg


Indretningen af den spanske bolig
Middelhavet nærmest træder ind i stuen gennem panoramavinduerne. Hele kysten og bjergene kan nydes her fra sofaen. Der er åbent og moderne køkken i forlængelse af stuen, så selv her fra køkkenet kan udsigten nydes til fulde.

Lejligheden har to store soveværlser med egne en-suite badeværelser. Soveværelserne er, som resten af boligen, meget lyse og rummelige. Det er de eneste værelser I lejligheden, der har pakétgulv. Dette giver ekstra lune og hygge til værelserne.

Der er endvidere gæstetoilet i gangen. Alle badeværelserne har skandinavisk designet fliser.
Fra det ene soveværelser og fra stuen er der adgang til den store penthouseterrasse.

Lejligheden har tilknyttet garage og opbevaringsrum.


Have, pool og paddle-tennis
Komplekset består af få boliger og en relativ stor fælleshave med stor swimmingpool. Her er der bruser og toiletter.
Komplekset har endvidere privat paddle-tennisbane. En stor legeplads og have ligger kun 3 minutters gang fra komplekset.


Gåafstand til bjerglandsbyen Benalmadena Pueblo
Komplekset ligger nedenfor den hyggelige bjerglandsby, Benalmadena Pueblo. At det er en bjerglandsby får man hurtigt fornemmelsen af, når man trasker afsted til fods. Der er præcis 900 meter, men det er 900 meter med vinkel… i den rigtige/forkerte retning (alt efter, hvordan man tager det). Det er nemlig en stejl travetur op ad bakke. Perfekt til at samle appetit til at nyde en af de hyggelige restauranter, der ligger inde i landsbyens.

(Bilen er et andet alternativ. På 3 minutter er vi ved landsbyens parkeringsplads, hvor en udsigtselevator tager os op til herlighederne).

Benalmadena Pueblo er en bjerglandsby i ægte andalusisk karakter. Små, hvide huser ligger langs de snoede brostensbelagte gågader, hvor tapasbarer og restauranter ligger side om side. På landsbyens torv ligger fortorvsrestauranterne rundt om det lille springvand i læ af appelsintræerne.

Landsbyens har endvidere en panoramaplads med plads med udsigt over Middelhavet og hele Benalmádena kystby og de omkringliggende bjerge. Her ligger også landsbykirken.

Turen hjem til “vores” skandinaviske mini-kompleks går hurtigt, for lige så stjelt, som det gik op ad bakke, lige så behagelig er “nedstigningen”.


5 minutter til golf
Torrequebrada Golf er kendt for at være en af kystens bedste, hvor hullerne er omgivet forskellig natursorter. Banen er måske lige så kendt for sit klubhus. Klubhusets restaurant serverer god mad ude på terrassen, hvor der er udsigt over golfbanen og Middelhavet. Torrequebrada Golf ligger cirka 5 minutters kørsel fra komplekset.

Komplekset ligger 20 minutter fra Malaga Lufthavn, 15 minutter fra Fuengirola og cirka 5 minutter fra Arroyo de la Miel med det hyggelige byliv, tog, Tivoli, butikker og meget mere. Cirka 10 minutter fra stranden. 


Særligt skal en penthouse lejlighed fremhæves.
Salgsopstillingen er her: Lejlighed i Benalmadena Spanien til salg

Enorm penthouseterrasse og panoramaudsigt
Penthouseterrassen byder på panoramaudsigt over Middelhavet, bjergene og de grønne næromgivelser, og der er sol fra morgen til aften. Solopgangen udover over det store, blå Middelhav og solnedgangen bag bjergene er til fuld skue her fra terrassen.

Aftenerne er ligeledes en speciel oplevelse. En orgie af farver på den åbne andalusiske himmel viger langsomt for de tusindevis af stjerner, der blander sig med de mange lys fra kystbyerne i takt med at mørket tager over. Den velkendte raslen fra græshopper danner lydkulissen.

Mini-komplekset er omgivet af grøn natur. Et modent villakvarter støder op til kompleksets område. Det er villaer med store havearealer, som har masser af palmer, bananplanter og andre tropiske vækster. Dette bidrager alt sammen til en den flotte udsigt op imod bjergene.


Penthouse lejligheden er oplagt til...
1) Permanent bolig:
Den har alle faciliteterne til at være et dejligt hjem.

2) Ferielejlighed:
Komplekset ligger tæt på Malaga Lufthavn og de livlige kystbyer samt tæt på golf. Klimaet, udsigten og omgivelserne kan nydes til fulde fra den store penthouseterrasse. Og da det er et kompleks, hvor fællesområdet holdes ved lige, er det bare at lukke efter sig, når turen går tilbage nordover. Og så klarer boligforeningen resten. God som ferielejlighed

3) I stedet for villa:
Den 250 kvadratmeter penthouse-terrasse kan måske erstatte en have. Og den skal ikke passes, når man er bortrejst.

Din vurdering

(1 stemme)


I Spanien er det nødvendigt med overdækkede terrasser
I Spanien er det nødvendigt med overdækkede terrasser
Lejlighed i Benalmadena med udsigt til Middelhavet og bjergene i baggrunden
Lejlighed i Benalmadena med udsigt til Middelhavet og bjergene i baggrundenBolig til leje i Puebla Lucia