Spansk Stil

Afmeld nyheder
SEAT

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Livet er fuld af udfordringer. Er det ikke skønt?
SEAT biler
Skønhed fanger øjnene. Men hvis skønheden ikke har substans - eller sjæl - glider blikket lynhurtigt videre

Inde bag den nye SEAT Ibizas skønne linjer finder du motorer med stor træk- og tiltrækningskraft. Du vil elske dem. Og du kan få dem alle størrelser - fra den økonomiske 1.2 liters benzinmotor til bomstærke turbodieseler - så du skal bare vælge den, der passer bedst til dit behov og temperament..

Uanset hvilken motor, du foretrækker, får du et overskud af saft og kraft, der gør bilen livlig og sjov at køre. Og køreglæde har altid været en vigtig del af SEAT bilernes sjæl. De er skabt til at reagere på dit mindste vink og give dig en dejlig køreoplevelse hver gang. Det mærker du, i samme øjeblik din fod trykker på speederen.

Du kan få Ibiza med tre forskellige benzinmotorer: 1.6 med 105 hk, 1.4 med 85 og 1.2 med 70. Hvis du er dieselfan, har du tre valgmuligheder med den kraftige og spurtstærke 1.9 TDI som topmodel. Den yder 105 hk og har dieselpartikelfilter, der fjerner sod, reducerer emission af skadelige stoffer og sparer brændstof. Miljøskånsom? Ja, med en udledning på under 120g CO2/km kan det ikke gøres meget bedre. Og alle vores benzinmotorer udleder under 160g CO2/km. Maksimal passion og minimal emission. Det er vores løfte til dig og vores fælles miljø.

En udfordring er blot endnu en mulighed for have det sjovt.

Den nye SEAT Ibiza.


Reklamevideo for SEAT

Læs ogsåVideo om Spanien - spanskstil channel