Spansk Stil

Afmeld nyheder
Virksomheder

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
SEAT biler i Danmark
SEAT biler i Danmark
SEAT har hovedkvarter i Spanien og er repræsenteret i over 70 lande. Vi arbejder målrettet på at bygge biler, der er overlegne i design og udstråler sport og køreglæde. Det kalder vi: SEAT auto emoción.
Virksomheder

Frisk blod – mange års erfaring
Samarbejdet mellem vores tekniske afdeling og Audi Gruppen betyder, at vi råder over nogle af verdens dygtigste ingeniører og mest sublime testfaciliteter. Det er med til at sikre, at vi når vores mål om at blive det mindst almindelige og det mest sporty bilmærke.

Selv om vi havde 50 års fødselsdag i 2000, er SEAT et af de yngste europæiske bilmærker. Og vi hænger ikke fast i gamle traditioner, men kan frit kombinere nye tanker og teknologier med den ekspertise og entusiasme, vores langt over 11.000 medarbejdere samt personalet fra vores tekniske centre og ingeniørerne i Audi Gruppen - bidrager med. Resultatet: Biler fulde af nye tanker bygget på et solidt fundament af erfaring.


Vilde fuldblodsheste
Lige nu indeholder SEATs program tre vilde fuldblodsheste: ALTEA, IBIZA og LEON. Desuden finder du to smukke familie-kraftværker, TOLEDO og CORDOBA plus en vaskeægte storfamilie-sportsvogn, MPV’en ALHAMBRA. Vi fremstiller også mini-bilen AROSA, men den leveres p.t. ikke til Danmark. To tredjedele af produktionen eksporteres – primært til Europæiske lande, men alt i alt eksporteres der til over 70 lande på 5 kontinenter.


Forskning og udvikling
Vi kan kun skabe anderledes biler ved at se tingene fra nye vinkler. Derfor har vi fokus på omfattende forskning og udvikling. Over 1.250 eksperter arbejder på SEAT Technical Centre Martorell i Spanien, og deres primære opgave er at sikre, at SEAT viser vej til en helt ny verden fuld af spændende og sporty biler.


Fabrikken
Martorell fabrikken blev indviet af Hans Majestæt, Kong Juan Carlos I, i 1993. I dag er den SEATS bankende hjerte og centrum for nogle af Europas mest avancerede produktionsfaciliteter.


Læs mere om SEAT biler på Spansk Stil.

Læs ogsåSEAT Ibiza på Råhuspladsen i København
SEAT Ibiza på Råhuspladsen i København

Video om Spanien - spanskstil channel