Spansk Stil

Afmeld nyheder
Spanske restauranter

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
En lille tapasbar i hjertet af Vesterbro. Her kan du støde på et lille stykke af Spanien. Spanske tapas, drikkervarer og spansk kultur.
Spanske restauranter

Mesón España er, som navnet lyder, hjemme hos familien España. Det er Benito og hans personale, der står bag baren og sørger for skønne tapas og spanske drikkevarer.

Vi har skabt et spansk pusterum i Vesterbros travle hverdag. Når du træder ind af døren er du ikke på Vesterbro men i Benito Españas verden. Her er lagt vægt på det unikke, intime og hyggelige - hos os er den hjemlige stemning i højsædet. Kom og nyd den varme og hyggelige atmosfære, som vi sammen med vores gæster har skabt, siden vi åbnede i 2004.

Mesón España er indrettet med store borde og nogle få små. Der er en stor bar med plads til at spise ved, og man kan ligesom i Spanien dele et stort bord med andre gæster. Vi har plads til 40 siddende gæster fordelt på to rum.


Vi afholder med jævne mellemrum arrangementer med flamencomusik, og restauranten udsmykkes ofte af spændende kunstnere.


Menu

Da to dage ikke er ens hos Mesón España har vi ikke noget fast menukort. Vi varrierer menuen fra dag til dag, og laver hver dag hjemmelavede, traditionelle og moderne tapas.

Derudover har vi altid et stort udvalg af chacutteri fra egen import: saftig serranoskinke, lækkert røget svinemørbrad, Lomo - det traditionelle røget oksekød, Cecina, Salchichones, m.m. og naturligvis altid skønne oliven.

Vi byder også på forskellige desserter og oste, fx Crema Catalana, hjemmebagt kage eller spansk manchego ost med kvædegelé.


Kærlig hilsen 

Marie & Benito

Meson España, Viktoriagade 10, København, 3331 1904


Vis stort kort
Video om Spanien - spanskstil channel