Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. kvartal 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Mallorca er et slaraffenland for børn og voksne, og specielt har børnefamilierne et hav af aktiviteter at tage sig til
Spansk Stil - 2. kvt. 2008
Mor og far forsøger at få dagligdagens travlhed ud af kroppen og vil bare slappe af på stranden med en god bog, god mad og en lur i ny og næ.
Men dette stemmer ikke altid overens med børnenes ferieplaner. Der skal være gang i den. De mange børneklubber er et glimrende alternativ. Mallorca byder på masser af aktiviteter, som får alle familiens medlemmer til at glemme tid og sted.


Jungle Parc
En forlystelsespark med aktiv deltagelse i den rene natur. Et sandt paradis for børn og voksne. I bliver undervist i, hvordan I kommer fra træ til træ via gyngende gangbroer, svævebaner og diverse tove og net. Sikkerheden er i top, og professionelle guider sætter jer ind i teknikkerne og udstyret.
www.jungleparc.es


Safari-Zoo
En sikker vinder for dem, der synes det er sjovt og spændende at køre mellem langbenede, afrikanske giraffer, kæmpe næsehorn og aber der glade hopper rundt over det hele. Denne park ligger lige uden for Portocristo på østkysten.
Safari Zoo Mentz, Ctra. Cala Millor,
km. 5, Sant Llorenç des Cardassar 7,
Tlf.: +34 971810909.


Palma Aquarium
Klar til et dyk?! I Palma Aquarium kommer I ind og oplever Middelhavets forunderlige verden af fisk i alle størrelser og farver, søheste og søanemoner og meget mere. Eller gå over til dybhavsakvariet og oplev de store hajer. En 40.000 m2 stor have hører til komplekset. Her kan I opleve alle de forskellige arter af dyr og planter. Se bl.a. havskildpadderne og hammerhajerne. Vi går nu videre ind i junglen i denne oplevelsesmættede og lærerige park. Her står I ansigt til ansigt med millioner af planter, insekter og mikrobioorganismer. Palma Aquarium ligger lige ude for byen Can Pastilla ca. 15 minutter fra Palma by på sydkysten.
www.palmaaquarium.com


Marineland
Show med delfiner og søløver, der udøver diverse akrobatiske krumspring til vild jubel for børnene. Marineland ligger i udkanten af Palmanova på sydkysten. 
www.marineland.es


Hidropark, Alcudia
Dette vandland er kendt for at have en af de største vandrutschebaner samt den store spiral. Når man er blevet tør kan tage sig et spil minigolf i de omkringliggende haver. Hidropark ligger i Alcudia på nordkysten.
www.hidropark.com


Aqualand, Palma Nova
Et sandt virvar af vandrutschebaner i alle størrelser, højder og farver, lige fra de helt små til de større. Dette ligger i området ved Magaluf og Palma Nova på sydkysten. 
www.aqualand.es


Aquacity, Arenal
Ligesom i Aqualand er der her et væld af forskellige vandrutschebaner. En af de mest populære er ’Dragonlandia’, som er gigantisk ocean-drage, hvor rutschebanen ender ud gennem munden på dragen. Af nogle af de andre kan nævnes Gran Cañon og Cola del Diablo (djævelhalen). Dette ligger på sydkysten øst for Palma de Mallorca ved byen Arenal. 
www.aqualand.es


Western Park
Her er der cowboydere og indianere i stor stil. Et fuldendt Western-show udføres med høj pistolføring. Der er endvidere et vaskeægte can-can show, ligesom der er et mindre vandland med rutschebaner til børn samt jacuzzis til forældrene. En dejlig
have og et cafeteria er tilknyttet parken, så de mange indtryk kan fordøjes. Western Park ligger ved Magaluf på sydkysten.
www.westernpark.com


Sporvognen fra Sóller til Port de Sóller
Der er ikke noget at sige til, at Sóller er kendt for sine smukke omgivelser og autentiske mallorkinske landsbycharme. Tag sporvognen fra den gamle station. Her rumler I igennem den maleriske landsby, samt appelsin- og olivenlunde før I kommer frem til Sóllerbugten, hvor sporvognen tager jer frem til Sóllers hyggelige havn Port de Sóller.
Sporvognen tilhørte San Francisco i 1930’erne. Stor oplevelse både for børn og voksne. 
www.trendesoller.com


Legetøjsmuseet
- Museu de la Jugueta
Can Planes er en stor gammel gård, som indeholder et museum for spansk legetøj fra de gode gamle dage.
Datidens spil, biler, dukker og dukkehuse, heste og kareter, modeltog, tegneserier og meget mere.
Museet ligger i Sa Pobla ved nordkysten ca. 20 minutters kørsel fra Alcudia.
Adresse: Antoni Maura 6, Sa Pobla.
Tlf.: +34 971 54 23 89.


Grotterne
Mallorca har nogle af Spaniens mest imponerende drypstenshuler. Det kan være en stor oplevelse for de små at gå på ekspedition gennem dette eventyrlandskab, med det klassiske orkester, som stille vugger gennem kanalerne.
To af de helt store huler, er et besøg værd. Den ene er Coves d´Artà, der ligger ved byen Artà på den nordlige del af østkysten.
Den anden er den helt store af alle grotterne ‘Coves de Drac’.
Den ligger i den hyggelige havneby Portocristo på østkysten.

Din vurdering

(4 stemmer)4 kommentarer
Se elefanter i Safari-Zoo
Se elefanter i Safari-Zoo
Palma Aquarium
Palma AquariumFordyb dig i grotternes mystik - Coves de Drac
Fordyb dig i grotternes mystik - Coves de Drac

Kommentarer

Jesper D
Rigtig fin artikel! Her fandt jeg også meget information om både drypstenshuler og familieoplevelser på Mallorca - www.mallorcaoplevelser.dk Mvh Jesper


Arne
Rigtige gode råd, og flere jeg vil bruge på min ​rejse til gran canaria​ som også er en spansk ø
Anne Bindeled
1000 taks for alle de gode ideer - vi rejser til mallorca på lørdag med 2 børn og vil bruge nogle af gode tips - har også flere her mallorca rejse - kh Anne
Anne Bindeled
1000 taks for alle de gode ideer - vi rejser til mallorca på lørdag med 2 børn og vil bruge nogle af gode tips - har også flere her http://www.mallorca.dk/ - kh AnneNavn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenLej Feriebolig i Spanien

Video om Spanien - spanskstil channel