Spansk Stil

Afmeld nyheder
2. kvartal 2008

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Smuk udsigt over kysten fra Nerjas kendte udkigspunkt
Smuk udsigt over kysten fra Nerjas kendte udkigspunkt "Balcones de Europa"
Nerja er nok den mest kendte by i området øst for Malaga. De smalle og snoede gader rummer et utal af restauranter og butikker
Spansk Stil - 2. kvt. 2008
Du kan sidde på en af de mange caféer og nyde en kop af den stærke spanske kaffe eller gå en tur på Balcon de Europa med spektakulær udsigt til hele kysten. Nerjas bymidte er fuld af små og hyggelige butikker, der sælger alle egnens specialiteter. Alt fra lokalt udarbejdet lertøj og håndarbejde til sød vin, honning og olivenolie.

- Lejlighed i nerja til salg

Øst for Malaga
Nerja ligger i området øst for Malaga. Der er ca. 50 km til lufthavnen, men der er gode forbindelser via den nye motorvej.


Playa Burriana
Gyldne strande, restauranter og barer, dykkercentre og et utal af vandsportsaktiviteter gør Playa Burriana til et yndet udflugtsmål. Nerja har nu mange strande. Dem der ligger omkring byen består mest af små bugte der nås ad trapper langs de stejle klipper.


Masser af atmosfære
Smalle stræder med små huse kendetegner Nerjas bymidte. Store dele af Nerjas bymidte er egentlig af nyere dato, idet et stort jordskælv i 1884 ødelagde store dele af byen.
Den efterfølgende genopbygning blev foretaget med respekt for byens historie, og derfor føles det stadig som om man færdes i en gammel by.

Områdets mest besøgte attraktion er dog uden tvivl de store drypstenshuler, der ligger højt på listen over Spaniens mest besøgte seværdigheder.

Maro
Denne lille by er hjemsted for de store drypstenshuler, men byder også på strande, fredede klippelandskaber og en akvædukt fra 1800-tallet.

El Acueducto de Agila
Ørnens akvædukt blev bygget i 1879-1880 og består af fem etager med murstensbuer. Akvædukten er velbevaret, imponerende i størrelse og smukt udformet.

Din vurdering

(4 stemmer)0 kommentar
Læs også


Burriana strand
Burriana strand

Rådhuset i Nerja
Rådhuset i NerjaEl Acueducto de Agila
El Acueducto de Agila


Kommentarer
Navn:


Kommentar:


E-mail (vises ikke):Udfyld venligst sikkerhedskodenLej Feriebolig i Spanien

Video om Spanien - spanskstil channel