Spansk Stil

Afmeld nyheder
Virksomheder

Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Kirstensen Group
Kirstensen Group
Masser af feriehuse og sommerhuse - både i ind- og udland
Virksomheder
Mallorca har inden for det sidste årti opnået status som en high-end destination og som en følge deraf er ferieboliger på Mallorca blevet særdeles attraktive. Grundet en omfattende efterspørgsel kan Kristensen Group med stolthed præsentere to helt fantastiske projekter på Mallorca:

- Og alle kan være med:
Edificio Roses, Capdepera, priser – fra € 165.000
Villas Floridas, Cala Rajada, priser - fra € 398.000


Edificio Roses er opført i traditionel mallorcansk byggestil og omfatter 20 nybyggede ferieboliger i høj kvalitet på ca. 90m2 med egen have, terrasse, depotrum, elevator, fælles garageanlæg mm.

Bebyggelsen er beliggende med en fantastisk udsigt over land og bjerge samt med udsigt til den gamle middelalder borg ”Castell de Capdepera.” Tæt herpå finder man desuden flere dejlige badestrande, adskillige restauranter og cafeer samt et stort udbud af sportsfaciliteter bl.a. golf og tennis.

Villas Floridas er Kristensen Groups flagskib på Mallorca og omfatter flere forskellige boligtyper; op til 236 m2 og har alle egen p-plads og lækker tagterrasse med selvstændig jacuzzi, udekøkken, Cane-Line møbler mm.

Omtrent 5 min. kørsel fra Capdepera finder man luksusbyggeriet Villas Floridas i det hyggelige fiskerleje Cala Rajada. Lokalområdet byder på mange seværdigheder, en idyllisk havnepromenade, badestrande med krystalklart vand samt hyggelige restauranter. Derforuden kan det sagtens betale sig at tage golfudstyret med på ferie, da de velkendte golfbaner ”Canyamel,” ”Capdepera” samt ”Pula Golf” ligger i en radius af 8 km fra ferieboligerne. Mallorca er særdeles oplagt til en forlængelse af den danske golfsæson, da man på middelhavsøen kan spille hele året.


Hvis du er interesseret i at købe feriebolig i Capdepera og/eller Cala Rajada, er du meget velkommen til at ringe til mig på Mobil: +45 4043 4018.

Med venlig hilsen
Helle Heissel 

Kristensen Group A/S
Råensvej 1
DK-9000 Aalborg
Tel.:+45 9812 6100.
Fax.: +45 9813 6103
info@kristensen-group.dk
www.kristensen-group.dk
Vis stort kortNøgleord for siden
Villas Floridas
Boliginvestering på Mallorca
Cala Rajada Mallorca
Capdepera Mallorca
Video om Spanien - spanskstil channel